12 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

14.000 de elevi vor vizita Parcul Văcăreşti în “Săptămâna Verde” din aprilie

Foto: Agerpres

Nicuşor Dan, a anunțat în aceste zile că 14.000 de elevi vor vizita Parcul Natural Văcăreşti până pe 26 aprilie, cu ocazia  programului “Săptămâna Verde”.

Cererile pentru vizitare, în cadrul acestei ediţii a proiectului “Săptămâna Verde”, au fost trimise încă din luna septembrie a anului trecut.

“În cadrul acestui program, aproximativ 14.000 de elevi, atât din Bucureşti, cât şi din alte zone ale ţării, vor vizita Delta Văcăreşti până pe 26 aprilie. Micii vizitatori vor lua parte la activităţi educative precum observarea diferitelor specii de păsări prin binocluri şi lunete, dar şi la ateliere creative captivante pregătite de Administraţia Parcul Natural Văcăreşti. Mă bucur de numărul atât de mare de participanţi şi de interesul manifestat pentru acest loc”, scrie edilul general, pe pagina sa de  Facebook.

Trebuie menționat faptul că Administraţia Parcul Natural Văcăreşti a precizat pe aceeaşi reţea de socializare că interesul faţă de acest program a fost “uriaş”, cu cereri de participare primite încă din septembrie 2023.

“Ştim cât de nerăbdători sunt copiii să participe, şi cu aceeaşi nerăbdare îi aşteptăm şi noi. Aceste vizite reprezintă unele dintre cele mai apreciate momente ale activităţilor noastre. Participanţii se vor delecta cu activităţi educative precum observarea diferitelor specii de păsări prin binocluri şi lunete. Pentru cei mai mici, am pregătit ateliere creative captivante. Graţie colaborării cu STB, oferim transport gratuit pentru copiii mai mici sau pentru aceia a căror instituţie de învăţământ se află la o distanţă considerabilă de parc”, au spus reprezentanții Administrației Parcului Natural Văcărești, potrivit Agerpres.

Print Friendly, PDF & Email