14 iunie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

50 Cent va veni la Bucureşti. Invitatul principal al evenimentului Summer in the City

Foto: News.ro

A fost anunțat  faptul că artistul 50 Cent este capul de afiş al evenimentului Summer in the City care va avea loc în 18 august la Romaero, Bucureşti, potrivit unui comunical al organizatorilor preluat de News.ro.

Solistul va interpreta câteva dintre cele mai cunoscute melodii, precum “In Da Club”, “Candy Shop”, “Just a Lil Bit”.

trebuie menționat faptul că, încă de anul trecut, 50 Cent a început turneul global “The Final Lap Tour”, susținand  peste 103 spectacole în 35 de ţări. Turneul a început în America de Nord şi a continuat în Europa şi Australia, înregistrând peste un milion de bilete vândute, fiind sold-out în majoritatea ţărilor.

Născut în Queens, New York, pe numele sau real,  Curtis Jackson şi-a început cariera muzicală în 1996. În anul 2000 a înregistrat albumul de debut “Power of the Dollar” împreună cu casa de discuri Columbia Records.

În 2002, melodia “Guess Who’s Back” a fost decoperită de celebrul Eminem care l-a semnat pe 50 Cent la compania să, Shady Records. De altfel, de-a lungul timpului, 50 Cent a colaborat cu cele mai mari nume din industrie, precum: Timbeland, Justin Timberlake, Eminem şi mulţi alţii.

Lui 50 Cent i se vor alătura pe scenă la Bucureşti nume importante din hip-hop-ul local, primul artist confirmat fiind Puya.

Cei inetersanți de festival trebuie să știe că biletele vor fi disponibile pe IaBilet şi Entertix.

Preţul biletelor:

Diamand circle: 599,50 Lei
Golden Circle: 501,40 lei
Early Bird: 414,20 lei
General Access 370,60 lei
Early Bird: 283,40 lei

Print Friendly, PDF & Email