26 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

A fost inaugurată pasarela pietonală peste râul Someş la Satu Mare

Foto: Gheorghe Pietrar / AGERPRES

Vineri, sute de persoane au participat la deschiderea pasarelei pietonale peste râul Someş care face legătura între Centrul Nou al municipiului Satu Mare şi mall-ul din oraş.

Primarul Kereskenyi Gabor a îndepărtat gardurile de şantier după care a dat foarfeca unui copil care a tăiat panglica inaugurală.

“Pasarela pietonală nu este doar o simplă investiţie, este de acum înainte un simbol al oraşului nostru. Este una dintre cele mai mari structuri de acest gen din România, având o lungime de 214 metri, susţinerile fiind doar pe mal. Finalizăm astfel un pachet de proiecte, ca să le numesc aşa, care au schimbat faţa oraşului: Centrul Nou, Centrul Vechi şi această pasarelă pietonală. Toate aceste proiecte, finanţate din fonduri europene, au fost paşi obligatorii pentru dezvoltarea oraşului! Municipiul Satu Mare are o nouă faţă. Oraşul devine mai prietenos cu locuitorii săi şi mai atractiv pentru turişti. Mulţumesc sătmărenilor pentru răbdare şi susţinere. Îmi doresc să fie mândri de oraşul lor. Mulţumesc proiectantului, mulţumesc constructorilor nu doar pentru munca depusă, dar mai ales pentru că au pus mult suflet în acest proiect”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, la deschiderea accesului pe pasarela pietonală, potrivit unui comunicat Agerpres.

Print Friendly, PDF & Email