26 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

A fost prins un prim suspect în cazul tinerei atacate în Centrul Vechi al Capitalei. Bărbatul a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere

Foto: Facebook

A fost prins un prim suspect în cazul tinerei de 25 de ani atacate în Centrul Vechi al Capitalei, în acest weekend. Bărbatul a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere. 

După mai bine de 24 de ore de la atacul asupra tinerei de 25 de ani, un prim suspect în cazul agresiunii petrecute în weekend în Centrul Vechi a fost prins de poliție. Individul în cauză va fi audiat și urmează să se stabilească dacă el este agresorul sau sunt mai multe peroane implicate, notează Agerpres.

Suspectul a fost identificat pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere din Centrul Vechi al Capitalei. Autoritățile fac în continuare verificări și ridică mai multe imagini de pe camerele de supraveghere din zonă.

Starea tinerei este stabilă

În ceea ce o privește pe victimă, fata de 25 de ani, starea acesteia este stabilă. Tânăra va rămâne internată câteva zile, pentru investigaţii suplimentare şi tratament, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, notează Agerpres.

Reamintim că polițiștii au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost atacată în noaptea de sâmbătă spre duminică, 25 februarie. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au găsit femeia inconștientă în scara unui bloc din Centrul Vechi.

Un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale iar femeia se află în prezent internată într-o unitate medicală din Capitală.

Medicii spun că este un miracol faptul că tânăra a supraviețuit atacului brutal. Cei care locuiesc în Centrul Vechi sau au afaceri acolo recunosc că zona a început să fie destul de periculoasă în ultima vreme, mai notează Agerpres.

 

Print Friendly, PDF & Email