13 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Alertă în Iași! A izbucnit un incendiu la o firmă de produse chimice. Pompierii avertizează că sunt degajări de substanțe toxice

 

Un incendiu a izbucnit în cursul nopții de luni spre marți, 2 aprilie, la o firmă de produse chimice din Iași. A fost emis un mesaj RO-ALERT iar pompierii avertizează populația că sunt degajări de substanțe toxice chimice. Perimetrul trebuie restricționat pe o porțiune de cel puțin 500 de metri.

”Dispeceratul Integrat ISU SMURD SAJ Iași a fost anunțat în jurul orei 22:30 despre producerea unui incendiu la o hală de depozitare de pe strada Sfântul Ioan, din municipiul Iași.

Pentru gestionarea evenimentului și stingerea incendiului la locul solicitării au fost deplasate 7 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de transport apă, 2 autoplatforme pentru salvări de la înălțime, 1 echipaj CBRN, autospeciala de intervenție roboti și 2 echipaje de prim ajutor calificat calificat.

În jurul orei 23.00 a fost emis mesaj RO-ALERT pentru protejarea persoanelor din zona, datorită degajarilor de fum. Din hala de pe aproximativ 500 de mp au fost scoase diferite substanțe chimice. Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire”, au transmis reprezentanții ISU Iași, citați de TVR Info.

Print Friendly, PDF & Email