29 februarie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Alertă la metrou! Circulația este blocată pe M2, dinspre Berceni spre Pipera. Un bărbat s-a aruncat pe șine

Alertă la metrou! Un bărbat a căzut pe calea de rulare în stația Unirii. Echipajele SMURD au ajuns la fața locului pentru a extrage victima de pe șine.

Un bărbat a căzut pe calea de rulare a trenurilor de metrou, luni, 12 februarie. Incidentul s-a întâmplat, în jurul prânzului, în stația de metrou Unirii.

Pentru a se interveni rapid la fața locului, a fost întrerupta alimentarea cu energie electrică iar victima a fost extrasă de detașamentul special  SMURD, ajunși la fața locului, relatează Digi24.ro.

Metrorex anunță că este vorba despre o tentativă de suicid

Metrorex anunță, printr-un comunicat, că este vorba despre un gest suicidar în stația Unirii:

„Metrorex informează că astăzi, 12.02.2024, în jurul orei 11:39, în stația de metrou Piața Unirii 2, pe direcția Pipera a avut loc o tentativa de suicid.

Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreuna cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Acum, metroul este blocat în zonă iar Metrorex va reveni cu informații privind reluarea circulației după finalizarea intervenției și reluarea alimentării cu energie electrică.

Print Friendly, PDF & Email