29 februarie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

ALERTĂ! Un minor de 15 ani a dispărut de 3 zile de acasă! Este al doilea adolescent de 15 ani dispărut în ultimele zile

Colaj foto: Fanatik

ALERTĂ! Minor dispărut de acasă de 3 zile! Acesta a plecat de acasă, dar nu a mai revenit. Un alt minor, tot de 15 ani, a dispărut zilele trecute și din Dâmbovița. Poliția face apel la cetățeni să semnaleze imediat dacă îi văd pe copiii dispăruți. 

 

Un copil de 15 ani din sectorul 3 al Bucureștiului a plecat de acasă pe data de 20 ianuarie și de atunci nu s-a mai întors. Sunt deja trei zile de când toată lumea îl caută pe adolescentul dispărut. Polițiștii îl caută peste tot pe adolescent și fac apel la oameni să semnaleze de îndată dacă îl văd pe acesta.

Minorul a plecat din apartamentul unde locuia cu părinţii și nu a mai revenit acasă iar familia sa trece acum prin cele mai grele momente. Ultima dată a fost văzut în dimineața zilei de 20 ianuarie, notează Fanatik.ro.

„La data de 23 ianuarie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariția unui minor care, în cursul dimineții de 20 ianuarie 2024, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 3 și nu a mai revenit până în prezent”, transmite Poliţia Capitalei.

Ce semnalmente are băiatul dispărut

Copilul dispărut se numește Berar Jakob Marian, are 15 ani și, când a plecat de acasă, purta haine de culoare neagră. Acesta poate fi identificat prin următoarele date:

•  Înălţime: 1,80 m, greutate 60 kg, constituție slabă, ten deschis, față ovală, ochi verzi, păr șaten.

•  La data dispariției purta: geacă neagră, pantaloni negri, pantofi sport negri.

„La nivelul Poliției Române, au fost demarate procedurile de depistare a minorului în cauză, acesta fiind dat în urmărire la nivel național. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.”, a transmis Poliția Capitalei.

Un alt copil de 15 ani a dispărut recent și în Dâmbovița

Un alt adolescent de 15 ani a dispărut zilele trecute şi în Dâmboviţa iar  dispariția sa a fost semnalată poliției de către sora sa. El a fost văzut ultima dată pe data de 17 ianuarie și nu s-a mai întors acasă.

Polițiștii dâmbovițeni fac apel la populație să sune imediat la numărul de urgență 112 dacă l-au văzut sau găsit pe copil. El poate fi identificat după următoarele criterii: 1,72 m înălțime, 80 de kilograme greutate, ochi albaștri, păr blond, față rotundă.

Atunci când a plecat de acasă, băiatul era îmbrăcat cu o geacă de denim de culoare maro, avea un hanorac cu glugă de negru cu alb, pantaloni de trening de culoare închisă și încălțări de culoare albastru cu roșu, mai notează Fanatik.ro.

Print Friendly, PDF & Email