12 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Anchetă la o școală din Târgu-Jiu, după spargerea unui geam. Incidentul ar fi putut pune în pericol integritatea fizică a unui elev

Foto: digi24.ro

 

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Gorj au demarat verificări la o şcoală din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj, după ce un geam s-a spart, existând riscul punerii în pericol a integrităţii fizice a unui elev al unităţii.

IŞJ Gorj transmite că incidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni la Şcoala Gimnazială “Constantin Săvoiu”, situată în zona centrală din Târgu Jiu, județul Gorj, transmite Agerpres.

“În data de 27.03.2024, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj a fost depusă o sesizare a părinţilor/reprezentanţilor legali ai unui minor, elev în cadrul Şcolii Gimnaziale ‘Constantin Săvoiu’ din Târgu Jiu, privind un incident petrecut într-o pauză dintre orele de curs din data de 25.03.2024, în proximitatea sălii de sport a unităţii de învăţământ menţionate.

Unul dintre geamuri s-a spart, existând riscul punerii în pericol a integrităţii fizice a elevului. Instituţia noastră va demara o serie de verificări pentru analizarea incidentului”, a precizat, joi, 29 martie, inspectorul şcolar Ionuţ Catrina, citat de Agerpres.

Print Friendly, PDF & Email