13 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Atenție, șoferi! Gata cu circulația pe banda destinată transportului în comun! Șoferii care intră pe banda unică vor fi filmați și amendați

 

Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, a anunțat că Primăria Capitalei lucrează la un proiect prin care șoferii care intră pe banda unică, destinată mijloacelor de transport în comun, să fie filmați și amendați.

 

„Avem un proiect pilot la STB. Gândiți-vă că mai ușor este să montezi o cameră pe transportul în comun, și apoi să trimită toate aceste informații și amenzi la Poliția Locală, decât să pui un echipaj în intersecție.

Vom merge pe sistem hybrid, pe tot sistemul de camere, și pe stradă”, a anunțat viceprimarul Stelian Bujduveanu, invitat în emisiunea „Cu gândul la București”.

Potrivit viceprimarului, oamenii ar alege transportul în comun dacă li s-ar oferi condiții, astfel traficul ar fi mai accesibil.

„Ne mai trebuie încă cel puțin 400 de tramvaie și alte sute de autobuze pentru a acoperi întreaga plajă de transport public de suprafață”, a mai spus Bujduveanu.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email