14 iunie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

B365: Incendiu extrem de puternic la un centru comercial din Sectorul 5 al Capitalei. Traficul este restricționat

Foto: B365.ro

Platforma online B365.ro transmite izbucnirea unui incendiu extrem de puternic la un centru comercial din Sectorul 5 al Capitalei, luni, 3 iunie. Traficul din zona a fost restricționat până la stingerea flăcărilor, la fața locului fiind echipaje de pompieri care se ocupă de lichidarea incendiului.

Conform informații transmise de un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” a anunțat că un incendiu a cuprins un centru comercial aflat pe strada Câmpul Mare din cartierul Rahova, notează B365.ro.

Acesta le-a transmis celorlalți participanți la trafic că circulația mașinilor a fost oprită dinspre strada Mărgeanului, spre strada novaci. Iată mesajul:

„Incendiu pe strada Câmpul Mare. Arde un centru comercial, e blocata circulația dinspre Mărgeanului spre Novaci. Sunt prezenți Pompierii și poliția”. 

Un total de 12 autospeciale de stingere și trei auto scări au intervenit la fața locului pentru a lichida incendiul, notează B365.ro citând Știrile ProTV.ro.

Incendiul a afectat o suprafață de aproximativ 40 – 50 metri pătrați și, din fericire, a făcut doar pagube materiale, fără victime.

Pentriu că traficul a fost restricționat până la lichidarea incendiului, Societatea de Transport București (STB) îi anunță pe călători că trei linii de autobuz care circulă pe strada Mărgeanului au fost deviate din cauza acestui incendiu. Ete vorba despre liniile 139, 226 și 484. Circulația autobuzelor a fost deviată doar pe sensul de mers spre strada Petre Ispirescu.

„Autobuzele liniilor 139, 226 și 484 circulă deviat pe sensul spre Str. Petre Ispirescu, din cauza unui incendiu produs la un imobil de pe Str. Mărgeanului”, anunță STB potrivit B365.ro.

Print Friendly, PDF & Email