5 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Bărbat din Bucureşti, trimis în judecată pentru mai multe infracţiuni

Un bărbat din Bucureşti a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru viol şi agresiune sexuală, el fiind acuzat că a agresat sexual colegi de şcoală ai copilului său. Procurorii au documentat cinci astfel de fapte, comise între anii 2018 şi 2021, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, miercuri, de procurorii de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, bărbatul, aflat în stare de arest preventiv, a fost trimis în judecată pentru o infracţiune de viol şi patru infracţiuni de agresiune sexuală. 
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că victimele sunt minore, colege de şcoală ai copilului agresorului. Conform datelor din anchetă, violul a avut loc în anul 2019, când bărbatul a obligat o victimă minoră să întreţină cu el sex oral.
Anterior, în anul 2018, în perioada iulie-august, suspectul a încercat să atingă în zonele intime o persoană vătămată minoră pe care a forţat-o să îl atingă în zona organelor genitale.
Conform rechizitoriului, în anul 2020 suspectul a atins în zonele intime o altă persoană vătămată, tot minoră, iar în anul 2021 a comis alte două astfel de fapte.
Dosarul va fi judecat la Judecătoria Sectorului 1.
Print Friendly, PDF & Email