13 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Christian Tour lansează din 7 iunie charterele directe săptămânale către Cipru

Foto: News.ro

Christian Tour, cea mai mare agenţie de turism din România, a anunţat lansarea unor  zborurilor directe tip charter către Larnaca, Cipru, din data de 7 iunie până în 27 septembrie. Zborurile vor fi operate de AnimaWings, linia aeriană deţinută 100% de Christian Tour Holding, cu aeronavele noi ale companiei, A220, potrivit unui

”Christian Tour, cea mai mare agenţie de turism din România, a lansat zborurile directe tip charter către Larnaca, Cipru, în cadrul unui eveniment la care au participat reprezentanţi ai Ministerului de Turism al Republicii Cipru, ai Ambasadei Republicii Cipru în România, cât şi ai mai multor hoteluri partenere de 4 şi 5 stele din Cipru”, anunţă compania.

Se mai cunoaște faptul că zborurile vor avea o frecvenţă săptămânală, fiind operate în fiecare zi de vineri, începând cu  7 iunie.

Un pachet de vacanţă porneşte de la aproximativ 400 de euro, cu şapte nopţi de cazare şi transport cu avionul.

”Anul trecut, anticipând interesul tot mai mare al românilor faţă de această destinaţie de vacanţă atât de populară din zona Mediteranei, numită şi Insula Afroditei, am făcut un mic test, cu câteva grupuri de clienţi. A fost un succes, astfel că am decis ca, din vara aceasta, să avem curse charter săptămânale către Larnaca. Din toamnă, plănuim chiar curse regulate de linie către Cipru, pentru că şi în zona de business există un mare interes, şi vom opera, prin AnimaWings, trei curse pe săptămână către această destinaţie”, spune Cristian Pandel, CEO & preşedinte Christian Tour.

Pentru zborurile către Larnaca, AnimaWings – companie devenită recent 100% românească după ce Christian Tour Holding SA a achiziţionat pachetul majoritar de 51% de la Aegean Airlines – va utiliza noile sale aeronave Airbus A220.

Print Friendly, PDF & Email