13 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Coaliția PSD-PNL a prezentat oficial candidatul comun la Primăria Capitalei: Cătălin Cîrstoiu, medicul care ar urma să „vindece” Bucureștiul

Coaliția PSD-PNL l-a prezentat miercuri, 20 martie, pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun la alegerile pentru Primăria Municipiului București (PMB). Evenimentul a coincis cu Ziua Internațională a Fericirii, despre care a vorbit fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, cea care se va ocupa de campanie, alături de Sebastian Burduja. 

 

“Decizia noastră a fost ca la alegerile europarlamentare să dăm dovadă de unitate, nu de dezbinare, să creăm o listă comună, o echipă puternică cu care să reprezentăm mai binele interesele României, interesele românilor în cadrul instituţiilor europene.

Pe acest model, (…) am considerat că este oportun şi necesar să venim cu un proiect comun şi să venim cu un candidat comun, iar acel candidat este domnul doctor profesor Cătălin Cîrstoiu.

Nu am venit cu un om politic, am venit cu un om care nu a făcut nimic altceva în viaţa lui decât să slujească oamenii, care nu este interesat de afaceri, de scenă, de dezbaterile de la televizor, este interesat să facă lucruri”, a declarat Nicolae Ciucă, președintele PNL. 

“M-am săturat să văd explicaţii că nu se poate. (…) Vorbim de capitala României, de un primar general care trebuie să coordoneze o echipă, care trebuie să fie un manager şi un catalizator al oamenilor performanţi din toate domeniile.

Vorbim de un primar general care să fie căutat, să primească vizitele altor primari europeni. Nu am văzut aşa ceva până acum. (…) La 32 de ani de la Revoluţie, vedem în continuare cum nu se fac drumuri, cum nu avem căldură, cum vorbim de termoficare”, a punctat premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. 

În opinia premierului, Cătălin Cîrstoiu este soluţia “cea mai bună” pentru Primăria Capitalei.

Print Friendly, PDF & Email