13 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Concerte cu Mihai Mărgineanu, Lidia Buble, Proconsul şi Holograf, în Mamaia şi în Constanţa, în minivacanţa de 1 Mai

Foto: News.ro
Reprezentanţii OMD Mamaia Constanţa au transmis printr-un comunicat de presă, preluat de News.ro,  că turiştii şi constănţeni sunt invitaţi, timp de şase zile, la petreceri cu muzică, la începutul lunii mai.
“Hotelurile şi restaurantele din staţiunea Mamaia îşi vor deschide porţile pentru turişti. Se anunţă vreme excelentă, perfectă pentru vacanţa de primăvară! Ieşim în întâmpinarea tuturor cu o serie de concerte susţinute de artişti îndrăgiţi ai muzicii româneşti. Vă aşteptăm pe toţi la mare! Indiferent că alegeţi staţiunea Mamaia sau oraşul Constanţa, polul distracţiei este aici!”, a declarat George Măndilă, preşedintele Organizaţiei de Management al Destinaţiei (OMD) Mamaia Constanţa.
Concertele programate în minivacanţa de 1 Mai se vor desfășura  atât în Mamaia, cât şi în Constanţa.
Astfel, în Piaţeta Cazino din Mamaia, în 1 mai vor concerta Lora şi Mihai Mărgineanu, în 2 mai – Misha şi Lidia Buble, iar în 3 mai – Bibi, Marius Mihalache & Alexandra Ungureanu.
Apoi, concertele se vor muta în Piaţa Ovidiu din Constanţa.
În 4 mai vor urca pe scenă Ţăndărică & invitaţii: Diana Bucşa, Fanfara Zece Prăjini, spectacol cu toace, în 5 mai – Keo, Loren şi Proconsul, iar în 6 mai – Edward Sanda şi Holograf.
Print Friendly, PDF & Email