22 februarie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Cornel Dinicu, patronul complexului turistic Ferma Dacilor, a scăpat de arestul preventiv. Care au fost primele sale declarații după decizia magistraților

Foto: Captura Pro TV

Cornel Dinicu, patronul complexului turistic Ferma Dacilor, a scăpat de arestul preventiv. Magistrații au decis să-l plaseze sub arest la domiciliu.

 

Patronul complexului turistic Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, a scăpat de arestul preventiv. Magistrații Tribunalului Prahova au hotărât joi, 1 februarie, să îl trimită în arest la domiciliu. În urma acestei decizii definitve, Dinicu va trebui să se prezinte regulat la secția de poliție în următoarele 30 de zile.

De asemenea, are interdicția de a comunica, direct sau indirect, cu inculpații, cu victimele sau cu rude ale acestora, ori cu martori și experți care lucrează la acest caz.

După aflarea deciziei judecătorești, Cornel Dinicu a promis că va vorbi astăzi, vineri, 2 februarie.

”Promit că mâine (vineri, 2 februarie – n.red.) voi vorbi, îmi e prea dor de copii acum. O nenorocire. Specialiștii vor stabili.”, au fost primele și singurele declarații oferite până în aceste momente de către Cornel Dinicu”, declarat Cornel Dinicu, potrivit Playtech.

Și ceilalți acuzați din dosar, Vitomir Adrian Ristin și Adelina Elena Ilie, au primit „pedepse” mai blânde, fiind plasați sub control judiciar timp de 60 de zile.

Toți cei trei sunt acuzați de distrugere din culpă urmată de dezastru iar decizia este definitivă, relatează Știrile Pro TV.

Reamintim că în urma „dezastrului” de la Ferma Dacilor, ce a avut loc în data de 26 decembrie 2023, au ars de vii 8 oameni, printre care și fiul lui Cornel Dinicu.

Print Friendly, PDF & Email