5 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Disney nu exclude întoarcerea lui Johnny Depp în seria “Piraţii din Caraibe”

Foto: News.ro

Celebra franciză “Piraţii din Caraibe” s-ar putea întoarce, în curând, pe marele ecran. Preşedintele Walt Disney Pictures susţine că are „o poveste foarte bună” pentru o nouă parte.

“Piraţii din Caraibe” se pregăteşte pentru marea sa revenire. La o distanță de  şase ani de la lansarea celei de-a cincea părţi, Disney are de gând să reia franciza profitabilă. Într-un interviu pentru New York Times, Sean Bailey, preşedintele Walt Disney Pictures, susţine că are „o poveste foarte bună” pentru o continuare, potrivit unui comunicat preluat de News.ro.
“Credem că avem o poveste foarte bună. Este foarte incitantă şi aduce un omagiu filmelor anterioare, oferind în acelaşi timp ceva complet nou”, a explicat el, dând de înţeles că o revenire a lui Johnny Depp nu este complet exclusă: “În acest moment, nu există niciun angajament”.

În iunie 2022, tabloidul australian Poptopic a anunțat că Disney a vrut să-i ofere actorului o sumă de 301 de milioane de dolari pentru filmările acestei a şasea părţi. Purtătorul de cuvânt a negat imediat pentru NBC News: „Este o invenţie”, a spus el.

Această a şasea parte a fost prezentată ca un reboot al francizei, dar nu se ştie în ce direcţie se va dezvolta povestea. Totodată, Disney intenționează  să realizeze şi un alt lungmetraj legat de saga, cu Margot Robbie.

Print Friendly, PDF & Email