3 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Echipa AUR se extinde cu nume de la PSD, PNL şi USR

Foto: Agerpres

AUR a anunțat că îşi întăreşte echipa braşoveană cu membri de la PNL, PSD şi foşti susţinători ai lui Allen Coliban de la USR, la Braşov. Mai exact, vineri liderul formaţiunii politice, George Simion, care a anunţat primele două nume: deputatul Ana Predescu (ex-PUSL/PSD) şi preşedintele filialei Braşov a Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali, Eduard Bălăşcanu.

Cu această ocazie, George Simion a precizat că AUR îşi va anunţa candidaţii pentru alegerile locale după scrutinul pentru desemnarea europarlamentarilor români, menţionând că, până atunci, se va lucra la întărirea echipei de la Braşov, potrivit unui comunicat Agerpres.

“Ne bucurăm că din ce în ce mai mulţi oameni vin alături de AUR, unii cu experienţă politică, alţii fără. (…) vor mai veni oameni buni din lumea politică a Braşovului în AUR pentru că, aşa cum am anunţat de la început, noi nu suntem un partid balama, ci unul care se luptă pentru primul loc, iar această luptă se va transpune şi la nivelul municipiului şi judeţului Braşov. (…) Ieri am avut o întâlnire cu mediul de afaceri, cu peste 150 de oameni (din Braşov – n.r.) şi cred că vom reuşi să coagulăm o echipă bună aici. Nu am permisiunea şi nu este bine nici din punct de vedere al strategiei să anunţ acum vreun alt nume. O parte dintre ele s-au vehiculat deja. Sunt oameni din PSD şi PNL şi foşti membri USR care au sprijinit candidatura lui Allen Coliban la Primărie”, a declarat George Simion.

Totodată, el a menţionat că a dorit să fie prezent la Braşov pentru că şi premierul Marcel Ciolacu era anunţat ca şi invitat pe agenda Conferinţei Edu Dual, organizată de Primăria Braşov.

Print Friendly, PDF & Email