5 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Explozie stația GPL Crevedia: Primarul din Caracal, Ion Doldurea, anunță suspendarea din calitatea de membru al PSD

Foto: Ion Doldurea/Facebook

Primarul din Caracal, Ion Doldurea, a anunţat după evenimentul neferit de sâmbătă seara, că a luat decizia de a se suspenda din calitatea de membru al PSD şi, implicit, din orice altă funcţie politică deţinută.

“Având în vedere situaţia creată, deşi nu am şi nu am avut niciodată vreo implicare în societatea comercială unde s-a întâmplat tragicul eveniment, dar fiind vorba de un membru al familiei mele, pentru a nu exista nici un alt fel de interpretare, am luat decizia de a mă suspenda din calitatea de membru al PSD şi, implicit, din orice altă funcţie politică deţinută”, se arată într-o postare a edilului pe pagina de Facebook.

Mai mult, Ion Doldurea a spus că  este  “puternic afectat şi îndurerat de tragedia care a zguduit” comunitatea locală din Crevedia şi transmite “întreaga compasiune familiilor greu încercate”, celor care au rude sau prieteni pe patul de spital şi cetăţenilor care au avut de suferit de pe urma deflagraţiei. Totodată, transmite “sănătate şi putere” celor care sunt în acest moment pe paturile spitalelor şi luptă pentru recuperare.

Pe de altă parte, Ion Doldurea precizează că declaraţia pe care a acordat-o presei a fost “interpretată”.

“Am constatat că una dintre declaraţiile pe care le-am acordat ieri unui reporter, sub imperiul emoţiilor şi devastat de vestea primită, a fost interpretată şi exploatată altfel decât cum am vrut să transmit. Nu am nici o scuză dar vreau să le spun tuturor că regret profund că în spaţiul public a fost indusă ideea că aş fi nepăsător faţă de efortul şi sacrificiul pompierilor şi forţelor de ordine implicate într-o astfel de situaţie. La momentul acelei discuţii cu jurnalista, pe baza informaţiilor lapidare pe care le aveam, m-am referit pe de o parte la angajaţi ai firmei, victime ale deflagraţiei, şi pe de altă parte, la pompieri ca profesionişti aflaţi într-o operaţiune în care îşi asumă riscuri”, a precizat acesta.

Totodată, el a menţionat că este “devastat de ideea că mulţi pompieri au fost răniţi”, iar alţi oameni au suferit ca urmare a incendiului.

Print Friendly, PDF & Email