14 iunie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Extemporal la ADMINISTRAȚIE: Nicușor Dan, scos la tablă de Cosmin Prelipceanu, în direct, la Digi24. Ce a scris primarul Capitalei în „autodictare”

Foto: Facebook, Nicușor Dan

După ce a terminat cu emoțiile și mulțumirile pentru cei care l-au votat, independentul Nicușor Dan a fost scos la tablă, luni seară, 10 iunie, în direct, la Digi24, la Știrile de Seară, de către Cosmin Prelipceanu.

 

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Nu-mi voi bate joc de mandatul pe care mi l-ați dat. Împreună vom reuși să ducem orașul în direcția corectă”, a promis într-o postare pe Facebook primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, după câștigarea unui nou mandat de edil al Bucureștiului. Firește, postarea primarului general a avut multe reacții: 17.000 de aprecieri și inimioare. Dar printre aprecieri și inimioare ale susținătorilor, primarul a primit și comentarii, peste 1.200, pe care ar fi bine să le citească (sau să i se citească) și pe care să le înțeleagă.

„Toată treaba e acum să nu aveți impresia că e un cec în alb. Pentru că orașul nu înseamnă doar câteva sute de mizantropi vindicativi galagiosi pe social media.
Totuși, un semn foarte bun pentru viitor: propunerile de referendumuri, singura metodă democratică, până la votul electronic și democrația directă, felicitari!”, a scris nutriționistul Cristian Mărgărit la postarea primarului Nicușor Dan.
Dar după emoții, discursuri, citit după foi, sărbătorit cu alegătorii, actualul și viitorul primar al Capitalei și-a făcut timp și pentru televiziunile „prietene” care l-au invitat în studio, respectiv B1TV, Digi24.
Probabil sfătuit de echipa de comunicare, Nicușor Dan a acceptat să fie scos la tablă la Digi24, în direct, unde a făcut promisiuni concrete pentru câteva aspecte extrem de importante pentru București.
Scos la tablă de Cosmin Prelipceanu, la Știrile de seară, Nicușor Dan a mers pe varianta „autodictare”, că doar tot extemporal este. Cu pixul pe foaia de hârtie A4, „elevul” Nicușor Dan a scris ce și-a autodictat ca promisiune și angajament în fața telespectatorilor Digi24:
„50 de kilometri modernizare linie de tramvai, din care 30 de kilometri o să fie gata într-un an și jumătate și alți 20 de kilometri în 2 ani și jumătate”, a zis și a scris primarul. Așadar, în urma unor calcule simple, primii 30 de kilometri ar trebui să fie gata în decembrie 2025 iar ceilalți 20 în decembrie 2026.
Cu pixul în mână pe „lucrarea de control”, sub atenta supraveghere a lui Cosmin Prelipceanu, mai vigilent decât era însăși tovarășa de matematică Isoscel („Liceeni”…), Nicușor a mai scris câteva cifre: „250 de tramvaie, în 4 ani, dar sper ca ele să vină mai devreme”. Un calcul simplu arată tramvaiele trebuie să vină până cel târziu în iunie 2028 (înaintea alegerilor pentru un nou mandat, eventual).
Promisiunile au continuat cu semaforizarea inteligentă pentru care primarul a promis primele rezultate după un an și jumătate. „Semaforizarea inteligentă, un an și jumătate – primele rezultate; 3 ani și jumătate, finalul”, a mai scris Nicușor Dan. Așteptăm, deci, primele rezultate în decembrie 2025 și decembrie 2027 finalul.

Așadar, domnule primar Nicușor Dan, promisiunea dată este DATORIE CURATĂ! În acest mandat, așteptările votanților sunt mari pentru că nu veți mai putea invoca nicio grea moștenire, niciun dezastru lăsat în urmă de foști primari etc. De aici înainte, alegătorii vor rezultate. Altminteri, alegătorii dumneavoastră s-ar putea transforma în ALERGĂTORII  dumneavoastră. Spor la treabă și succes!

 

 

Print Friendly, PDF & Email