26 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Fanatik: Ce decizie s-a luat pentru Ianis Hagi la meciul amical România – Columbia

 

 Ianis Hagi nu va începe ca titular nici meciul de la Madrid, ce se va disputa marți seară, de la 21:30, între România și Columbia. Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Olimpiu Moruţan va intra în echipa de start a României. 

“Ianis Hagi nu va începe nici acum titular. Este decizia lui Edi Iordănescu, cel care a hotărât să îl titularizeze pe Olimpiu Moruţan, care a jucat la Ankaragucu şi a făcut-o foarte bine.

Din păcate, Ianis Hagi plăteşte pentru faptul că este mai mult rezervă. Ne pare rău tuturor şi sunt convins că, în primul rând, îi pare rău lui Ianis. Dar încep să se deconteze lucrurile.

Al doilea meci la rând în care Ianis, unul dintre jucătorii noştri de perspectivă nu va fi titular. Edi a hotărât ca în locul lui Ianis Hagi să îl titularizeze pe Moruţan. Are mai multe meciuri, a şi jucat bine.

Încă o informaţie, Denis Alibec va fi atacantul titular din această partidă. Este firesc. S-a jucat cu Puşcaş în meciul cu Irlanda de Nord”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, potrivit Fanatik.ro.

 

Print Friendly, PDF & Email