5 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Filmul Marvel “Guardians of the Galaxy Vol. 3”, în fruntea box office-ului nord-american cu încasări de 114 milioane de dolari

Foto: News.ro

Filmul Marvel “Guardians of the Galaxy Vol. 3” a ajuns în fruntea box office-ului nord-american, chiar de la debut, reușind să strângă venituri de 114 milioane de dolari în primul weekend, potrivit unui comunicat News.ro.

Această estimare, mult inferioară weekendului de debut al altui film Marvel, “Doctor Strange and the Multiverse of Madness” (187 de milioane de dolari), rămâne “excelentă pentru o continuare Marvel”, a declarat analistului David A. Gross.

Filmul prezintă povestea mercenarilor intergalactici Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper şi Vin Diesel.

Gardienii detronează astfel “Super Mario Bros. Movie”, inspirat de jocul cu acelaşi nume, care a coborât pe locul doi cu încasări de 18,6 milioane de dolari.

Pe locul trei  s-a situat filmul “Evil Dead Rise” (5,7 milioane de dolari), cu actriţele Lily Sullivan şi Alyssa Sutherland în rolurile a două surori ce luptă cu creaturi demonice.

Poziţia a patra este ocupată de “Are you there God? It’s me, Margaret”, 3,4 milioane de dolari, comedie dramatică despre adolescenţă, adaptată după un clasic al literaturii semnat de Judy Blume.

Print Friendly, PDF & Email