29 februarie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Giurgiu va avea un port de agrement la Dunăre pentru a atrage mai mulți turiști

Giurgiu va avea un port de agrement la Dunăre pentru a atrage mai mulți turiști. Investiția are o valoare de 3 milioane de euro și este un proiect româno-bulgar. 

Municipiul Giurgiu a demarat un proiect de construire a unui port de agrement pe un canal al Dunării pentru a atrage turiști. Investiţia se realizează printr-un proiect transfrontalier România-Bulgaria şi are o valoare de trei milioane de euro, relatează edițiadedimineață.ro care citează RRA.

„Lucrările de execuţie la portul pentru ambarcaţiuni de dimensiuni mici se apropie de final. Portul este destinat proprietarilor de ambarcaţiuni uşoare care doresc să le ancoreze acolo”, a declarat Georgiana Saltelechi, purtătorul de cuvânt al Primăriei Giurgiu. 

Portul pentru ambarcațiuni de dimensiuni mici va avea 60 de locuri de acostare, cererile din partea proprietarilor fiind destul de mari.

De altfel, Primăria Municipiului Giurgiu a început deja să primească solicitări de la cei care deţin astfel de ambarcaţiuni. În ceea ce privește costurile care vor fi percepute, acestea vor fi aprobate şi stabilite în Consiliul Local, mai notează edițiadedimineață.ro.

 

Print Friendly, PDF & Email