13 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Ianis Hagi se va alătura lotului lui Galatasaray, clubul unde tatăl său a făcut istorie și unde tânărul a dat pentru prima oară cu piciorul în minge

Presa turcească titrează că Ianis Hagi va fi transferat definitiv de Galatasaray, clubul unde tatăl său a fost ”Împărat” și la care și-a dorit să joace încă din copilărie.

Jurnaliștii turci de la publicația Aksam anunță că Ianis Hagi se va alătura din vară lotului lui Galatasaray, posibil, după Campionatul European din Germania, în cazul în care va fi selecționat de Edi Iordănescu, notează PROSPORT.

Potrivit PROSPORT, care citează presa turcească, este vorba despre un transfer definitiv, rezolvat deja între Ranger și Galatasaray.

Transferul este un vis pe care Ianis Hagi l-a avut încă din adolescență, tânărul dorindu-și să poată juca la echipa unde tatăl său a făcut istorie cucerind Cupa UEF și Supercupa Europei. „Dacă voi ajunge fotbalist, sper să joc la Galatasaray”, spunea Ianis în 2010.  Și 11 ani mai târziu, în 2021, internaționalul român își declara din nou dragostea pentru liderul actual din Super Lig.

„Îmi doresc, într-adevăr, să joc la Galatasaray. E un club pe care îl iubesc. Am crescut cu el, acolo m-am născut. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar sunt atașat de acest club. Din păcate, nu am învățat limba turcă.

Aveam trei ani când am plecat de acolo, apoi am mai fost un an când a fost tata antrenor, dar nu am prins prea multe cuvinte”, declara Ianis Hagi la Digi Sport.

Mai mult decât atât, Ianis Hagi e născut în Turcia, pe când tatăl evolua la Galatasaray. Acolo a dat prima dată cu piciorul în minge și tot acolo ar urma să joace din această vară, mai notează PROSPORT.

 

Print Friendly, PDF & Email