22 februarie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Imagini în premieră cu noul tren Alstom „Giurgiu” pentru Magistrala 5 de Metrou din Capitală

Imagini în premieră cu noul tren Alstom „Giurgiu” pentru Magistrala 5 de Metrou din Capitală au fost publicate de un angajat al Metrorex pe pagina de Facebook.

 

Un angajat Metrorex a postat primele imagini cu noul tren Alstom „Giurgiu” ce va transporta călătorii pe Magistrala 5 din București.

„Primele imagini cu noul Tren de Metrou. Alstom Metropolis (BM 4) 1402-2402 “Giurgiu”, în Uzinele Alstom din Brazilia, pregătit pentru livrarea către Metrorex București, pentru Magistrala 5 de Metrou”, a scris Vasi Mârzan, ajutor de mecanic de locomotivă la Metrorex S.A., pe pagina sa de Facebook.

Angajatul Metrorex a postat trei fotografii cu noul tren, care va ajunge destul de repede, după cum spune Vasi Mârzan într-un comentariu la postare.

 

Magistrala 5 a metroului bucureștean este o magistrală nouă, concepută cu intenția ca Metrorex să deservească locuitorii cartierelor Drumul Taberei și Piața Iancului. Aceasta a fost plănuită să aibă ca stații finale Râul Doamnei și Valea Ialomiței, în cartierul Drumul Taberei și stația Pantelimon, în cartierul Pantelimon.

Mult așteptata M5 s-a deschis parțial, pe 15 septembrie 2020, odată cu darea în folosință a secțiunii Râul Doamnei – Eroilor.

Print Friendly, PDF & Email