13 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

În aprilie pe Netflix – “Rebel Moon” – Partea a doua, “Scoop”, “Ripley”, “Lady Bird”, “Klaus & Barroso”

Foto:News.ro

Netflix lansează în luna aceasta: “Rebel Moon – Partea a doua: The Scargiver”, ce reprezintă continuarea poveştii Korei şi a războinicilor supravieţuitori, în timp ce se pregătesc să sacrifice totul luptând alături de bravii locuitori ai Veldt pentru a apăra casa celor ce au pierdut lupta împotriva forţelor Planetei Mamă; “Ripley”, unde Andrew Scott interpretează un escroc angajat de un bogătaş să călătorească în Italia pentru a încerca să-l convingă pe fiul său vagabond să se întoarcă acasă; “Scoop”, o relatare din interior a activităţii jurnalistice tenace, care a dus la obţinerea unui interviu cutremurător – infama apariţie a prinţului Andrew la BBC Newsnight, potrivit unui comunicat News.ro.

Pe lângă acestea, vor putea fi urmărite: “Stolen”, dramă emoţionantă bazată pe fapte reale, o tânără din comunitatea indigenă Sámi din Suedia este pe urma unui ucigaş pentru a-şi face dreptate; “Dead Boy Detectives”, un serial parte din universul “Sandman” şi bazat pe îndrăgita serie de benzi desenate a autorului Neil Gaiman; “Our Living World”, un serial despre natură narat de Cate Blanchett explorează inteligenţa, ingeniozitatea şi legăturile dintre formele de viaţă de pe planeta noastră.

În plus, seriile “Sex and the City” şi “Sherlock”, filmele “Beverly Hills Cop”, “Lady Bird”, “One Day”, “The Mask”, “Uncharted”, dar şi producţiile româneşti “Bordea: Teoria Conspiraţiei”, “Visul” şi “Klaus & Barroso” vor fi și ele disponibile  pe platformă.

Titlurile lunii

“Ripley”, din 4 aprilie

La începutul anilor ’60, în New York, escrocul Tom Ripley este angajat de un bogătaş să călătorească în Italia pentru a încerca să-l convingă pe fiul său vagabond să se întoarcă acasă. Acceptarea slujbei de către Tom este primul pas spre o viaţă marcată de înşelăciune, fraudă şi crimă. Miniserialul dramatic se bazează pe romanele de succes ale Patriciei Highsmith, în care personajul principal este Tom Ripley.

“Scoop”, din 5 aprilie

nspirat de evenimente reale, filmul Scoop este o relatare din interior a activităţii jurnalistice tenace, care a dus la obţinerea unui interviu cutremurător – infama apariţie a prinţului Andrew la BBC Newsnight. De la tensiunea negocierilor cu Palatul Buckingham ale producătorului Sam McAlister şi până la confruntarea foarte precisă a lui Emily Maitlis cu prinţul, Scoop ne poartă prin această poveste alături de femeile care nu s-au dat în lături de la nimic pentru a o dezvălui. Pentru a obţine un interviu atât de important, trebuie să fii cu adevărat îndrăzneţ.

Filmul este regizat de Philip Martin, cu: Billie Piper, Gillian Anderson, Rufus Sewell, Keeley Hawes şi Romola Garai.

“Rebel Moon – Partea a doua – The Scargiver”, din 19 aprilie

Rebel Moon – Partea a doua: The Scargiver continuă saga epică a Korei şi a războinicilor supravieţuitori, în timp ce se pregătesc să sacrifice totul luptând alături de bravii locuitori ai Veldt, apărând acest sat cândva liniştit, care a devenit casa celor ce au pierdut lupta împotriva forţelor Planetei Mamă. În ajunul acestei bătălii, războinicii trebuie să se confrunte cu adevăratul lor trecut, fiecare dezvăluind ce îi mână cu adevărat în luptă. Pe măsură ce întreaga forţă a regatului se abate asupra rebelilor, se creează legături de nezdruncinat, apar eroi şi se nasc legende.

Filmul este regizat de Zack Snyder, cu: Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, cu Charlie Hunnam şi Anthony Hopkins ca vocea lui „Jimmy”.  Din distribuţie fac parte şi Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Eggert Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E. Duffy, Jena Malone, Sky Yang, Charlotte Maggi, Corey Stoll.

Print Friendly, PDF & Email