22 februarie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Incendiu puternic în Capitală! Au luat foc 3 imobile din Sectorul 3, pe o suprafață de 300 mp

 

Foto: stiripesurse.com

Incendiu puternic în Capitală! Au luat foc 3 imobile din Sectorul 3, pe o suprafață de 300 mp. Incendiul a distrus complet unul dintre imobile.

 

Două femei au ajuns la spital în dimineața zilei de joi, 25 ianuarie, în urma unui incendiu puternic izbucnit în Sectorul 3 al Capitalei. Focul s-a extins la 3 imobile, unul dintre acestea arzând complet iar celelalte două, parțial.

Potrivit ISU București – Ilfov, citat de știripesurse.com, incediul a izbucnit în cursul nopții de miercuri spre joi, în jurul orei 1, pe strada Oriav din sectorul 3 al Capitalei.

Intervenție dificilă din cauza distanței foarte mici dintre imobile

Incendiul s-a manifestat cu flacără violentă și degajări mari de fum la trei locuințe, pe o suprafață totală de aproximativ 300 mp. Din cauza distanței foarte mici dintre proprietățile afectate, accesul echipelor de intervenție s-a realizat cu dificultate, dispozitivul fiind amplasat pe două străzi, mai informează ISU București – Ilfov.

În urma incendiului, una din locuințe a fost distrusă integral, iar celelalte două fiind afectate parțial iar două femei, de 28 și 66 de ani, au suferit atacuri de panică, fiind transportate la spital.

Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și trei ambulanțe SMURD, mai relatează știripesurse.com.

Incendiul a fost stins joi dimineață, în jurul orei 07:55.

 

Print Friendly, PDF & Email