5 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Internaţionalul chilian Arturo Vidal a fost operat la genunchiul drept

Foto: news.ro

Internaţionalul chilian Arturo Vidal, în vârstă de 36 de ani, s-a accidentat la genunchiul drept în meciul de marţi cu Columbia, din preliminariile Cupei Mondiale FIFA, şi a fost operat miercuri la Santiago, a anunţat clubul său brazilian Athletico Paranaense, potrivit news.ro.

“După o evaluare (a accidentării) cu ajutorul imagisticii, a fost identificată o leziune a meniscului, care a necesitat o intervenţie chirurgicală pentru deblocarea genunchiului”, a anunţat clubul din Curitiba, la care Vidal a ajuns în iulie anul trecut.

Deocamdată nu s-a precizat cât timp va fi indisponibil. Dar este probabil ca el să rateze finalul campionatului brazilian, care se termină în decembrie.

Chile şi Columbia au remizat, marţi, la Santiago, scor 0-0, în etapa a doua a preliminariilor zonei sud-americane pentru Cupa Mondială de fotbal din 2026, a cărei fază finală va avea loc în Statele Unite, Canada şi Mexic.

Vidal, care a fost titular în acest meci, a părăsit terenul pe targă în minutul 73, după ce s-a prăbuşit de durere şi a fost transportat cu o ambulanţă la spital.

“M-am ridicat de 1.000 de ori în viaţa mea, iar astăzi nu va fi o excepţie, cu sprijinul celor dragi şi al vostru toţi”, a scris Vidal pe contul său de Instagram de la spitalul unde a fost operat.

“Mai devreme sau mai târziu voi fi acolo unde îmi place cel mai mult să fiu, pe un teren de fotbal, bucurându-mă aşa cum am făcut-o de-a lungul carierei mele….”. Vă mulţumesc şi ne vedem în curând”, a continuat el.

Print Friendly, PDF & Email