5 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Jose Mourinho, mesaj pentru Emilia-Romagna după calificarea în finala Ligii Europa: “Putere!”

Jose Mourinho, antrenorul echipei AS Roma, a transmis după calificarea în finala Ligii Europa un mesaj de încurajare pentru Emilia-Romagna, regiune afectată de inundaţii devastatoare în ultima perioadă, potrivit news.ro.

“În primul rând, vreau să transmit un mesaj către Emilia-Romagna: Putere!. În vremuri dificile, oamenii pot scoate ce este mai bun din ei. Evident este un moment de sărbătoare la Roma, dar nu putem uita de tristeţea şi de situaţia dificilă a oamenilor din Emilia-Romagna”, a spus Mourinho.

El a precizat, referitor la calificarea în finală, că echipa sa este “absolut incredibilă”. “Cred că performanţa noastră este rezultatul muncii grele, al experienţei, priceperii tactice şi al faaptului că ştim cum să rămânem în joc, să orientăm jocul în funcţie de capacitatea noastră şi să facem astfel încât să nu ni se vadă problemele. Am o echipă absolut incredibilă”.

De cealaltă parte, Jose Luis Mendilibar, tehnicianul FC Sevilla, a afirmat că echipa sa merită să fie în finală.

Formaţiile FC Sevilla şi AS Roma s-au calificat, joi seară, în finala Ligii Europa, trecând în semifinale de Juventus Torino, respectiv de Bayer Leverkusen.

Print Friendly, PDF & Email