5 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

„Killers of the Flower Moon”, în regia lui Martin Scorsese, în cinematografele din întreaga lume la sfârşit de octombrie

Foto: News.ro

„Killers of the Flower Moon”, în regia lui Martin Scorsese, se va lansa în cinematografele din întreaga lume simultan la sfârşitul lunii octombrie, anulând o lansare limitată planificată la începutul acestei luni, anunță Variety.

Studiourile Apple au anunţat de curând că opera lui Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio şi Lily Gladstone în roluri de protegoniști, va ajunge în cinematografe pe 20 octombrie, urmând ca debutul în streaming pe Apple TV+ să aibă loc la o dată nedeterminată. Acest lucru pivotează de la o lansare limitată anunţată anterior, stabilită pentru 6 octombrie. Paramount Pictures colaborează cu monolitul tehnologic pentru distribuţie.

În timp ce motivul pentru lansarea limitată eşuată nu a fost făcut public, Hollywood-ul continuă să se lupte cu grevele duble ale sindicatelor fără un sfârşit imediat la vedere.

Trebuie spus că în cazul în care SAG-AFTRA şi AMPTP nu reuşesc să ajungă la un acord, distribuţia de vedete a lui Scorsese nu va putea promova thrillerul poliţist cu buget mare. O lansare amplă şi spectaculoasă ar putea fi benefică pentru „Killers of the Flower Moon” într-o perioadă în care filmele de toate dimensiunile şi bugetele au avut dificultăţi în a se impune în lansări limitate, singurul câştigător notabil de la pandemie fiind „Everything Everywhere All at Once”. Apple şi Paramount vor câştiga probabil mai mult avânt cu un impuls puternic la nivel global.

„Killers of the Flower Moon” descrie povestea unei serii de crime susţinute de colonişti albi care vizează bogata naţiune Osage din Oklahoma, care se află în posesia unor câmpuri petroliere nepreţuite.

Filmul a fost bine primit de critică chiar înainte de debutul său din luna mai la Festivalul de Film de la Cannes, unde a fost ovaţionat timp de nouă minute. Filmul îi are ca protagonişti pe DiCaprio şi Robert De Niro. Gladstone (“Certain Women”, “Fancy Dance”) a primit aprecieri elogioase pentru interpretarea sa la debut.

Print Friendly, PDF & Email