26 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Liderul judeţean AUR, Sebastian Suciu candidează pentru postul de primar al municipiului Sibiu

Foto: Agerpres

Liderul judeţean al AUR Sibiu, deputatul Sebastian Suciu, a anunţat miercuri, printr-un comunicat de presă, că va candida pentru postul de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, în timp ce fostul director general al Aeroportului Internaţional Sibiu, pilotul Augustin Sava, este candidatul AUR pentru preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ).

“Este evident că există nevoi şi provocări în comunitatea noastră care necesită o abordare proactivă şi energică din partea autorităţilor locale. De aceea, ne-am angajat să aducem o schimbare reală şi pozitivă în modul în care sunt gestionate proiectele publice în municipiul Sibiu şi în Judeţul Sibiu. Soluţia pentru rezultate concrete pe termen lung o reprezintă o bună cooperare între Primăria Sibiu şi Consiliul Judeţean Sibiu. Este pentru prima dată în ultimii ani în care pentru sibieni există o alternativă la certurile şi orgoliile dintre fostele şi actualele conduceri ale celor două instituţii cu rol vital în viaţa noastră de zi cu zi. Dacă ne dorim mai mult, trebuie să acceptăm că doar o schimbare reală, începând cu cel mai înalt nivel poate fi baza unui nou început. Dr. Sebastian Suciu, primar al Sibiului şi Augustin Sava, preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, sunt alternativa pe care o propunem la dispoziţia dumneavoastră”, se arată în comunicatul AUR Sibiu, preluat de Agerpres.

Candidatul AUR pentru Primăria Sibiu, deputatul Sebastian Suciu este medic stomatolog la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. Suciu este şi vicepreşedinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor.

Candidatul AUR pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Sibiu, pilotul Augustin Sava, este fostul director general al Aeroportului Internaţional din Sibiu.

Print Friendly, PDF & Email