5 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Mai multe firme din Mall-ul Veranda din Bucureşti, verificate de ANPC

Mai multe firme aflate în Mall-ul Veranda din Bucureşti au verificate de comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), fiind date, până în prezent, amenzi de 70.000 de lei, potrivit news.ro.

De asemenea, opt unităţi au fost închise temporar pentru mai multe nereguli, între care prezenţa insectelor, spaţii neigienizate, alimente ţinute la temperaturi nepotrivite, iar pentru o societate a fost făcută propunere de închidere între 6 şi 12 luni. Controlul nu a fost finalizat, au precizat reprezentanţii ANPC.

Reprezentanţii ANPC au transmis joi, printr-un comunicat de presă, că au fost făcute 18 acţiuni de control de către comisarii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPCR) Bucureşti-Ilfov la societăţile comerciale aflate în Mall-ul Veranda din Bucureşti.

“În urma verificărilor, au fost aplicate, până în acest moment, controlul fiind încă în curs pentru 13 operatori economici, amenzi contravenţionale în valoare de 70.000 lei. De asemenea, au fost aplicate măsurile complementare de oprire definitivă de la comercializare a produselor neconforme în valoare totală de peste 10.000 lei, oprire temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficienţelor pentru opt operatori economici (şapte unităţi şi un culoar de aprovizionare), propunerea închiderii temporare pe o perioadă de la 6 luni la 12 luni pentru un operator economic”, se arată în comunicat.

ANPC a transmis şi lista operatorilor economici care au fost sancţionaţi.

Print Friendly, PDF & Email