12 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Mario Iorgulescu vrea să scape nepedepsit după crimă. Avocatul său susține că tânărul are „leziuni cerebrale din copilărie”

Avocatul  lui Mario Iorgulescu, Virgil Boglea, susține că tânărul suferă de „leziuni cerebrale” și că acest lucru se poate dovedi cu rezultatul unui control efectuat în Italia cu un aparat medical performant.

Avocatul lui Mario Iorgulescu se dovedește a fi foarte inspirat când vine vorba să-și scape clientul de condamnarea definitivă pentru omor. Avocatul Virgil Boglea, cel care îl apără pe fiul lui Gino Iorgulescu, a declarat în instanță, joi, 28 martie, că Mario Iorgulescu suferă de „leziuni cerebrale din copilărie”.

Avocatul mai susține că problemele au contribuit la producerea accidentului grav de circulație în care tânărul Iorgulescu a omorât un om. Mai mult decât atât, avocatul mai spune și că Mario Iorgulescu nu înțelege ce se întâmplă în proces, transmite Radio România Actualități.

Reamintim că Mario Iorgulescu a primit o condamnare definitivă de 13 ani și 8 luni de închisoare pentru omor.

Recursul în casație prin care Mario Iorgulescu vrea să scape de condamnarea definitivă pentru omor și conducere sub influența alcoolului și a cocainei se judecă la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Mario Iorgulescu a reușit să scape fugind în Italia la foarte scurt timp de la producerea accidentului de circulație, în urma căruia a omorât un om. Deși autoritățile române au încercat să obțină extrădarea lui în vederea executării pedepsei, nu au reușit.

Rămâne de văzut dacă Mario Iorgulescu va fi pedepsit pentru crima comisă sau va scăpa, ca în multe alte cazuri.

Print Friendly, PDF & Email