13 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Metrorex a demarat o anchetă după apariția imaginilor cu trenul care circula cu ușile deschise

Foto: Metrorex Facebook

 

Metrorex a anunțat că a demarat o investigaţie tehnică în urma apariției imaginilor de miercuri, 3 aprilie, cu un tren de metrou care a circulat cu uşile deschise, vagonul respectiv fiind retras din circulaţie. De asemenea, membrii echipei de conducere a trenului vor da explicaţii pentru a clarifica situaţia.

”În urma recentului eveniment în care un tren de metrou a circulat cu uşile deschise, Metrorex a iniţiat o investigaţie tehnică, prin care a fost identificat trenul, inclusiv vagonul şi uşa în cauză, acesta fiind retras din circulaţie pentru descărcarea memoriei înregistrate şi analiză.
În paralel, membrii echipei de conducere a trenului urmează să dea explicaţii pentru a clarifica circumstanţele situaţiei”, au precizat, joi, 4 aprilie, reprezentanţii Metrorex.
Specialiştii vor evalua toţi factorii care au contribuit la această situaţie şi vor identifica eventualele deficienţe în proceduri sau echipamente, mai transmite compania Metrorex, potrivit News.ro.
Reamintim că, în după-amiaza de miercuri, 3 aprilie, pe rețelele de social media au apărut clipuri video cu un tren care circula cu ușile deschise.
Print Friendly, PDF & Email