29 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Monitorul Oficial: au fost publicate deciziile CNA privind campania electorală, în audiovizual, pentru alegerile din 9 iunie

Foto: libertatea.ro

Regulile de desfășurare a campaniei electorale privind alegerile din 9 iunie au fost publicate în Monitorul Oficial, luni, 15 aprilie. 

Deciziile Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) privind regulile de desfășurare în audiovizual a campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare, de la 9 iunie, au fost publicate în Monitorul Oficial, luni, 15 aprilie, notează Radio România-Actualități.

Campania electorală pentru alegerea membrilor în Parlamentul European pe posturile de radio și de televiziune publice și private începe în data de 10 mai, de la ora 00:00, și se încheie pe 8 iunie, ora 7:00.

De asemenea, pentru alegerile locale, campania electorală în audiovizual începe tot vineri, 10 mai, de la ora 00:00, și se va încheia pe 7 iunie, ora 7:00.

Depunerea candidaturilor la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale începe de marți, 16 aprilie, termenul limită fiind 30 aprilie 2024. mai notează Radio România-Actualități.

 

Print Friendly, PDF & Email