26 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

O minoră de 13 ani a dispărut de acasă. Poliția cere ajutorul cetățenilor

Minora Stanciu Maria Sidonia, în vârstă de 13 ani și 8 luni, a plecat de la domiciliu marți, în jurul orei 23:30 și nu s-a mai întors. Potrivit unor surse din Poliţie, minora ar mai fi plecat şi în trecut de acasă, dar a fost găsită ulterior.

Poliţiştii au efectuat căutări pe tot parcursul nopţii şi continuă misiunile specifice, fiind stabilit un posibil traseu pe care fata l-ar putea avea.

“Poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi de familia minorei Stanciu Maria Sidonia, de 13 ani şi 8 luni, din Brăeşti, judeţul Buzău, cu privire la faptul că aceasta a plecat de la domiciliu în seara de 14 mai şi nu a mai revenit”, informează IPJ Buzău, potrivit Realitatea.net.

Persoanele care pot oferi relaţii care ar putea conduce la găsirea minorei sunt rugate să apeleze la numărul de urgenţă 112.

Potrivit IPJ Buzău, semnalmentele fetei sunt următoarele: „înălţime 1,50 m, greutate aproximativ 40 de kilograme, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr brunet. Îmbrăcăminte: geacă de culoare neagră, pantaloni tip denim de culoare neagră, ghete de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, mai transmite IPJ Buzău.

Print Friendly, PDF & Email