26 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

O nouă avarie la sistemul de termoficare din Capitală. Echipele Termoenergetica au identificat 20 de spărturi în țeavă

Compania Termoenergetica a anunțat joi, 9 mai, că se fac lucrări de reparații pe Bulevardul Mircea Vodă, acolo unde au fost descoperite aproape 20 de spărturi în țeavă. Reparațiile efectuate de echipele CMTEB au inclus înlocuirea unui cupon de țeavă cu o lungime de aproximativ 9 metri de conductă, cu diametrul de 800 mm.

„Echipele CMTEB efectuează lucrări de reparații pe Bulevardul Mircea Vodă acolo unde, în urma controlului efectuat au fost identificate aproape 20 de spărturi și unde reparațiile efectuate au inclus înlocuirea unui cupon de țeavă cu o lungime de aproximativ nouă metri de conductă, cu diametrul de 800 de mm.

Intervenția efectuată pe această magistrală a fost îngreunată de accesul în galeria de termoficare. S-a lucrat simultan în mai multe locuri, astfel încât, pe măsură ce avariile vor fi remediate, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat.
Vă reamintim că termenele inițiale de repunere în funcțiune a sistemului sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor.
Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor”, a transmis Termoenergetica într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a companiei. 
Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute.
Print Friendly, PDF & Email