26 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Organizatorii Jocurilor Olimpice au pus în vânzare un nou lot de bilete, pentru probele de atletism

FILE PHOTO:  REUTERS/Benoit Tessier/File Photo

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris au anunţat că vor pune în vânzare luni  un nou lot de bilete, doar pentru probele de atletism, care vor avea loc pe Stade de France între 2 şi 10 august, informează L’Equipe.

Paris-2024 îşi continuă astfel vânzările flash de bilete, denumite “întâlniri surpriză la casa de bilete”. După vânzarea mai multor zeci de mii de bilete pe 8 februarie, cu ocazia  faptului că au fost dezvăluite medaliile olimpice şi paralimpice, Comitetul de organizare va profita de dezvăluirea afişelor pentru Jocuri, în cursul zilei de luni, pentru a pune în vânzare noul lot de bilete.

Iubitorii atletismului, care  își doresc foarte mult să asiste la finala cursei masculine de 100 m, programată pe 4 august pe Stade de France, o pot face acum având şansa să-şi procure un bilet, începând de luni dimineaţă, de la ora locală 10:00 (11:00 ora României), prin intermediul site-ului tickets.paris2024.org.

Unele locuri vor disponibile în cantităţi limitate, biletele urmând să fie distribuite după principiul “primul venit, primul servit”. Pentru sesiunile programate în cursul dimineţii vor fi disponibile bilete la 24 de euro, în timp ce pentru sesiunile de seară, cu mai multe finale, biletele costă cel puţin 85 de euro şi ajung până la 125 de euro pentru finala masculină de la 100 m.

Print Friendly, PDF & Email