3 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

PMB a stabilit un protocol cu judeţele limitrofe pentru informaţii utile pentru noul PUG

Foto: Agerpres

Nicuşor Dan a spus că Primăria Capitalei a reușit să încheie protocoale de colaborare cu judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi Ialomiţa, care vor pune la dispoziţie date privind dezvoltarea urbană, care vor folosi la realizarea noului Plan Urbanistic General (PUG).

Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook, edilul spunea: “Am încheiat protocoale de colaborare cu judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi Ialomiţa, prin intermediul cărora ni se vor pune la dispoziţie date la zi privind dezvoltarea urbană, care ne vor fi de un real folos în realizarea Planului Urbanistic General (PUG). Bucureştiul este un pol de influenţă, iar o mare parte a populaţiei din aceste judeţe lucrează în Capitală. Pentru realizarea PUG, care va pune ordine în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea urbană a oraşului, avem nevoie de date corecte, care să reflecte realitatea din teren, motiv pentru care dorim încheierea protocoalelor cu toate judeţele limitrofe”.

Cooperarea interinstituţională ajută Municipalitatea să parcurgă “rapid” toţi paşii necesari pentru finalizarea cât mai rapidă a PUG, menţionează primarul general, potrivit unui comunicat Agerpres.

Print Friendly, PDF & Email