26 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat şantierul lucrărilor de extindere la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu

Foto: Corneliu Ştefan Facebook

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a vizitat, luni după-amiază, şantierul lucrărilor de extindere la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa Corneliu Ştefan, care l-a însoţit pe şeful Guvernului. Proiectul de modernizare a celor 21,4 kilometri ai drumului a constat într-o o investiţie de circa 242 milioane lei şi prevede şi construirea a patru poduri noi, dar și reabilitarea altor trei şi amenajarea de parcări de scurtă durată pe ambele părţi, a mai explicat preşedintele CJ Dâmboviţa, potrivit unui comunicat News.ro.

„Astăzi, alături de premierul României, Marcel Ciolacu, am mers pe şantierul lucrărilor de extindere la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu. Este important să menţionăm că proiectul de modernizare a celor 21,4 km ai drumului a fost posibil datorită sprijinului decisiv al Guvernului României, condus de Marcel Ciolacu, şi al ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu. Investiţia, aşteptată din 2007 de întreg judeţul, se ridică la aproximativ 242 de milioane de lei şi prevede, de asemenea, construirea a patru poduri noi, reabilitarea altor trei, dar şi amenajarea de parcări de scurtă durată pe ambele părţi”,  se arată în postarea realizată de Corneliu Ştefan, pe pagina de  Facebook.

El a scos în evidență și faptul că, tot cu susţinerea Guvernului, în perioada următoare, vor demara şi lucrările de extindere la patru benzi a celor 44 de km ai drumului naţional DN71 Bâldana-Târgovişte. Valoarea proiectului este aici de un miliard de lei.

Print Friendly, PDF & Email