Premierul Marcel Ciolacu a anunțat miercuri, 7 februarie, că Guvernul va merge doar cu Dacia. Premierul a făcut această declarație în timpul vizitei la uzinele Dacia de la Mioveni.

 

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat miercuri, 7 februarie, în timpul vizitei la Uzina auto de la Mioveni (Argeș) că Guvernul va folosi un singur tip de autoturism – Dacia.

”Din acest moment, guvernul și premierul vor folosi un singur brand: Dacia. Brandul guvernului României trebuie să fie principalul producător de autoturisme. Mașina mea va fi Dacia Duster. Cred că așa e corect în orice stat și orice economie. Cum în Franța mașina autorităților e Renault, în România mașina guvernului va fi Duster”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

De asemenea, prim-ministrul României a mai adăugat că toată concepția noului model Duster lansat de Dacia, de la design la inginerie, este realizată în România, notează G4Media.ro.

Premierul a făcut și un drive-test cu noul Duster, model de care a fost foarte încântat.

„Am făcut un drive-test cu noul model de Duster. Cum ar fi spus fiul meu acum câțiva ani, este bestială. Și o să profit de această ocazie să fac un anunț foarte clar: din acest moment Guvernul României și primul ministru României vor folosi un singur brand, respectiv DACIA.

Brand-ul Guvernului României trebuie să fie principalul producător de autoturisme. Mașina mea ca și prim-ministru din acest moment va fi Dacia”, a mai spus Ciolacu.