3 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Premierul Nicolae Ciucă a confirmat vizita Regelui Charles al III-lea în România, pe 2 iunie

Foto: Partidul Naţional Liberal Facebook

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a confirmat că regele Charles al III-lea va vizita România, pe data de  2 iunie, fiind o activitate inclusă deja pe agenda guvernamentală. În plus, premierul a mai spus că oficialul britanic va avea o întrevedere şi cu preşedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat News.ro.

„Este o activitate care este planificată, este pe agenda guvernamentală. Suntem parte la programul care va fi la nivelul Preşedintelui României şi aşa mai departe”, a explicat marți, Nicolae Ciucă, atunci când a fost întrebat  dacă a fost informat de vizita Regelui Charles al III-lea în ţara noastră, pe 2 iunie.

Cât despre durata vizitei  Regelui Charles al III-lea în România, premierul a răspuns: „Nu ştiu să vă spun”.

Regele Charles al III-lea va veni în România în data de 2 iunie, acesta urmând să facă o vizită şi la reşedinţa sa de la Viscri.

Regele Charles al III-lea va sosi în România în data de 2 iunie şi va fi primit la Palatul Cotroceni, de preşedintele Klaus Iohannis.

Potrivit surselor citate, acesta nu va fi însoţit de Regina Camilla, soţia sa.

Ultima vizită a Alteţei Sale Regale Charles, pe atunci Prinţ de Wales, a avut loc în luna mai 2022.

Săptămâna trecută, preşedintele Klaus Iohannis a participat la ceremonia încoronării Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea şi a Reginei Camilla, la Westminster Abbey.

Print Friendly, PDF & Email