12 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Preşedintele CJ Constanța Mihai Lupu candidează pentru un nou mandat din partea PUSL

Foto: News.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat la preşedinţia CJ, urmând să fie susţinut de PUSL. În urmă cu patru ani el a câştigat alegerile pentru Consiliul Judeţean din partea PNL, dar liberalii i-au retras sprijinul politic.

Luni, Mihai Lupu a anunțat pe pagina sa de Facebook, că PNL l-a abandonat pentru că nu a fost o marionetă.
”Familia mea politică m-a trădat şi m-a minţit!  Cei în care am avut încredere, cei care ar fi trebuit să mă sprijine pentru că împărtăşesc aceleaşi valori şi viziune mi-au întors spatele mie şi, mai grav, au întors spatele judeţului Constanţa. Am fost victima unui joc murdar de putere, unde loialitatea şi competenţa au fost sacrificate pe altarul intereselor meschine ale partidelor mari. PNL-ul m-a abandonat pentru că nu am fost o marionetă şi nici un yesman, iar PSD-ul a demonstrat că nu s-a schimbat deloc în ultimii ani şi face în continuare jocuri pe sub masă în funcţie de interese de grup şi de moment. Prezentarea candidaţilor la cârciumă este cea mai bună dovadă că ciolanul este tot ce contează pentru social democraţii de la Constanţa”, a afirmat Mihai Lupu, potrivit unui comunicat News.ro.
El a anunţat că se alătură PUSL, formaţiune care îl va susţine la alegerile din 9 iunie.
”Este revoltător să văd cum politicienii trădează încrederea oamenilor în scopul de a-şi urmări propriile interese. Nu mai pot privi pasiv cum jocurile murdare ale politicii locale sunt jucate pe spinarea cetăţenilor noştri, ignorându-ne nevoile şi aspiraţiile. Mă alătur Partidului Umanist Social Liberal (#PUSL), un partid care îmbrăţişează valorile sincerităţii, integrităţii şi loialităţii. Împreună cu aceşti oameni curajoşi, am de gând să lupt pentru o administraţie responsabilă, transparentă şi orientată către binele comunităţii noastre”, a transmis Mihai Lupu.
Print Friendly, PDF & Email