3 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Primăria Galaţi a inaugurat în municipu al treilea centru medical de permanenţă

Foto: Primăria Galați

 

Primăria municipiului Galaţi a anunțat că a inaugurat al treilea centru medical de permanenţă din oraş, valoarea investiţiei ridicându-se  peste 1,3 milioane lei,  potrivit unui comunicat al Biroului de presă al instituţiei.

Mai cu seamă,  noul centru medical din Cartierul Micro 20 a fost deschis pe locul unui fost punct termic unde au fost amenajate spaţii pentru sală de tratament, sală de aşteptare, cabinet de consultaţii, cameră gardă, grup sanitar şi vestiar.

De asemenea, s-au executat lucrări de reparaţii la faţadă, refacere a finisajelor interioare şi exterioare, de instalare a unei rampe de acces pentru persoanele cu dizabilităţi, reabilitare a instalaţiilor sanitare, iluminat, montare a centralei de termice. Totodată, s-au asigurat şi dotările necesare.

Centrul de permanenţă va funcţiona de luni până vineri, între orele 15.00 – 8.00, şi non-stop în weekend şi în zilele de sărbători legale.

Valoarea lucrărilor a fost de 1,3 milioane de lei.

Trebuie amintit faptul că primăria municipiului Galaţi a înfiinţat deja alte două centre medicale de permanenţă care s-au dovedit un real sprijin pentru gălăţeni, fiind înregistrate până acum circa 60.000 de prezentări.

Print Friendly, PDF & Email