5 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Primăria Sectorului 4 vrea să ajute posesorii de autoturisme cu blocatoare pentru parcările de reşedinţă

Foto: Agerpres

 

Primăria Sectorului 4 a anunțat  că va pune la dispoziţia posesorilor de autoturisme blocatoare pentru parcările de reşedinţă, potrivit unui comunicat al autorităţii locale preluat de Agerpres.

Mai cu seamă, cetățenii care au locurilor de parcare de reşedinţă în Sectorul 4 pot cumpăra blocatoare automate, într-un mod simplu şi rapid, beneficiind de preţuri convenabile având posibilitatea rezervării acestora în avans. Cei care sunt  interesați de aceste dispozitive trebuie să depună o solicitare în acest sens, prin intermediul registraturii online, pe site-ul https://www.mobilitateurbana4.ro/ sau în aplicaţia mobilă “Primăria Sector 4”.

În pasul următor, după ce aceasta va fi validată, cei interesaţi vor avea posibilitatea să achite o taxă de rezervare a blocatorului, în sumă de 400 de lei, dacă  intră în secţiunea dedicată acestei plăţi din interfaţa celor peste 200 de aparate de tip SelfPay existente în centrele comerciale, pieţele şi magazinele de cartier din Sectorul 4.

Diferenţa până la suma totală de 1.239,98 de lei, reprezentând tariful final al blocatorului (compus din preţul de achiziţie, montare şi punere în funcţiune şi costul operaţional, cu TVA inclus), va fi achitată odată cu montarea aparatului. Totodată, din momentul în care a fost achiziţionat, dispozitivul rămâne în proprietatea cumpărătorului, iar pentru o perioadă de 49 de luni va beneficia de garanţie din partea furnizorului.

Trebuie menționat faptul că acest tip de dispozitiv este unul dintre cele mai performante existente în acest moment pe piaţa de profil, fiind prevăzut cu o carcasă confecţionată dintr-un material polimeric, întărit cu fibră de sticlă, braţ prevăzut cu cod QR, rezistent la şocuri şi lovituri, echipat cu detector de prezenţă vehicul, motorizare electrică, control cu telecomandă şi acumulator reîncărcabil.

Pentru a putea consulta detalii suplimentare, cei interesaţi pot accesa site-ul oficial al Direcţiei Mobilitate Urbană Sector 4 https://www.mobilitateurbana4.ro/ sau să sune  la numărul de telefon 021.9441.

Print Friendly, PDF & Email