12 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Primarul Capitalei anunţă o acţiune de ecologizare a Parcului Văcăreşti. Voluntarii, invitaţi să se implice

Foto: Agerpres

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că pe 13 aprilie, între orele 09,00 şi 12,00, se va desfășura o acţiune de ecologizare a Parcului Natural Văcăreşti la care pot participa şi voluntari.

“Pentru ca Delta Văcăreşti să rămână un loc curat şi primitor pentru toţi vizitatorii, dar şi pentru animalele care trăiesc aici este nevoie de curăţarea deşeurilor. Iar pentru acest lucru avem nevoie de sprijinul voluntarilor, fiind o suprafaţă foarte mare de teren. Administraţia Parcul Natural Văcăreşti va pune la dispoziţie tot ce este nevoie pentru ecologizare: mănuşi, cleşti, dezinfectanţi, apă. Împreună putem contribui la menţinerea curăţeniei în oraşul nostru”, a scris edilul general,  pe pagina sa de Facebook.

Administraţia parcului a scos în evindență, la rândul său, că acţiunea de ecologizare constituie un beneficiu pentru comunitate şi mediul înconjurător.

“Este momentul să acţionăm şi să ne asigurăm că acest refugiu natural rămâne un loc curat şi primitor pentru toţi vizitatorii şi locuitorii săi nevorbitori. Primăvara este aici, dar cu ea vine şi o provocare: multe deşeuri rămân ascunse printre vegetaţia densă. Haideţi să profităm de această perioadă înainte ca frunzişul să ascundă ceea ce nu vrem să vedem. Noi oferim tot ce aveţi nevoie pentru ecologizare: mănuşi, cleşti, dezinfectanţi, apă şi, desigur, brioşe pentru a ne ţine energizaţi”, a transmis sursa citată, pe aceeaşi reţea de socializare.

Print Friendly, PDF & Email