22 februarie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Primarul Capitalei, Nicușor Dan: „Am deschis al 10-lea șantier pentru modernizarea sistemului de termoficare”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că s-a deschis al 10-lea șantier pentru modernizarea sistemului de termoficare. Şantierul se află în zona bretelelor de legătură ale Podului Grant. Este vorba despre Obiectivul 11, unul dintre cele 25 de obiective cu finanţare nerambursabilă europeană, ce are o lungime de 6,6 kilometri de conductă aferentă Magistralei II – III Grozăveşti.

„Am deschis al 10-lea șantier pentru modernizarea sistemului de termoficare. Acesta se află în zona bretelelor de legătură ale Podului Grant.

Este vorba despre Obiectivul 11, unul dintre cele 25 de obiective cu finanțarea nerambursabilă europeană.

Acesta are o lungime de 6.6 km de conductă aferentă Magistralei II-III Grozăvești. La finalul lucrărilor, vor beneficia de modernizarea sistemului locuitorii din sectoarele 1 și 6.

Conducta magistrală care se înlocuiește deservește artere importante precum Bd. Iancu de Hunedoara, Bd. Gheorghe Duca, Bd. Alexandru Ioan Cuza, Bd. Ion Mihalache, Bd. Mareșal Alexandru Averescu, Calea Griviței, Calea Giulești și Calea Plevnei și străzi adiacente acestora”, a anunțat primarul general al Municipiului București, Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook. 

Print Friendly, PDF & Email