26 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Protestul taximetriștilor s-a mutat în Piața Victoriei, după negocierile eșuate de la Guvern

Foto: automarket.ro

Sute de taximetriști au ajuns în Piața Victoriei din Capitală, după ce negocierile de la Guvern s-au încheiat fără rezultate care să îi mulțumească pe protestatari.

Nemulțumiți de rezultatul negocierilor purtate miercuri, 28 februarie, cu Guvernul, sute de taximetriști au ajuns în Piața Victoriei. Șoferii uu pus mașinile pe avarii și au blocat circulația, o situație pe care Codul Rutier o definește drept infracțiune pedepsită cu dosar penal, acea a blocării intenționate a circulației publice, relatează Radio România Actualități.

Unii dintre protestatari au rămas în mașini și claxonează, alții s-au dat jos din mașini și au ajuns în grupuri pe trotuar. Poliția Rutieră este depășită. Sunt polițiști care încearcă să dirijeze circulația, măcar pentru a nu mai permite intrarea în Piața Victorie, blocată de sute de mașini de taxi. Așadar, în orele următoare, pe cât posibil, este bine să se evite Piața Victoriei, anunță Rador.

În aceste condiții, Societatea de Transport București (STB) a anunțat că autobuzele liniilor 203, 205, 331, 331B și 301 circulă deviat, din cauza traficului restricționat de pe Bd. Kiseleff. Iar circulația autobuzelor liniei 100 pe traseul de bază a fost reluată.

Print Friendly, PDF & Email