5 decembrie 2023

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Robbie Williams şi Jason Derulo – pe 18 şi 19 august, pe scena de la Summer in the City

Foto: Agerpres

Robbie Williams şi Jason Derulo vor fi prezenţi pe scena de la prima ediţie a festivalului Summer in the City care se desfășoară pe 18 şi 19 august, în Parcarea A de la Romexpo, potrivit unui comunicat transmis de Agerpres.

Alături de cei doi headlineri în cadrul festivalului vor mai susține momente speciale Nicole Cherry, Eva Timush, Dj Orcun&Aksak B2B – pe 18 august şi Editors, Calum Scott şi Abby Roberts – pe 19 august.

Mai cu seamă, în cea de-a doua zi a festivalului, pe 19 august,  românii vor putea să îl revadă pe marele entertainer al momentului, Robbie Williams, aflat în mare formă după un turneu european excepţional, informează D&D East Entertainment.

Având o carieră de excepţie (25 de ani de la debutul solo) şi un statut de superstar internaţional, Robbie Williams vine pregătit după o vară incendiară, plină de concerte în Europa, pentru a oferi publicului său o experienţă muzicală unică, pentru a promova cel mai recent album al sau “XXV”, o compilaţie de hit-uri clasice, reorchestrate.

Organizatorii au mai spus că scena artistului va fi dotată cu tehnologii inovative, inclusiv ecrane LED uriaşe, de 22m x 8m, însoţite de două ecrane laterale, care vor contribui la atmosferă grandioasă a spectacolului. În plus, artiştii vor avea parte de trei spaţii pentru schimbarea costumelor, recuzită de scenă creativă şi trei urmăritoare profesionale pentru a evidenţia fiecare moment al show-ului.

Jason Derulo, premiat cu un număr record de 14 discuri de platină, artist, antreprenor şi senzaţie a Tik-Tok-ului, va aduce party-ul pe scena Romexpo pe 18 august. Jason Derulo s-a impus încă din anii 2000 ca o “forţă” globală a peisajului pop internaţional. Artist multipremiat, Jason Derulo a lansat o pleiadă de single-uri: “Wiggle”, “Talk Dirty”, “Want to Want Me”, “It Girl”, “In My Head”, “Ridin’ Solo”.

Nicole Cherry este primul artist român confirmat la Summer in the City, la prima ediţie. Artista s-a poziţionat în cei 10 ani de carieră ca un artist top, cu show-uri memorabile. “Memories”, “Florile tale”, “Din cauza ta”, “Dansează amândoi” sunt doar câteva din piesele relevante care definesc un repertoriu complex. Ea va urca pe scenă pe 18 august şi va fi precedată de Eva Timush.

Biletele pentru festivalul Summer în the City sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului – SummerCity.ro şi IaBilet.ro.

Print Friendly, PDF & Email