26 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

S-a emis ordinul de începere a lucrărilor nouă parcare la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti

Foto: Parcarea aeroportului International Henri Coanda, vineri, 8 aprilie 2016. Inquam Photos / George Calin

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB)  a anunţat, miercuri, că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor la o nouă parcare la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, pe o suprafaţă de peste 20.000 de metri pătraţi.

”Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti continuă procesul de modernizare a infrastructurii şi anunţă că miercuri, 8 mai 2024, a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de construcţie a unei noi parcări la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti”m, a transmis CNAB, potrivit News.ro.

Sursa citată a precizat că investiţia are în vedere  lucrări de amploare pe o suprafaţă de 20.265 mp, pentru realizarea unei parcări moderne pentru pasagerii aeroportului.

Termenul de execuţie este de 6 luni de la data începerii lucrărilor şi prevede realizarea a 662 de noi locuri de parcare, din care 66 vor avea infrastructura necesară pentru montarea dispozitivelor de încărcare electrică a maşinilor.

Contractul, în valoare de 14.894.588,71 lei (fără TVA), a fost adjudecat de asocierea SSAB AG – BEMEL AG – SSAB INTERNATIONAL ELECTRIC.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti anunţă, de asemenea, că a început deja demersurile pentru construirea altor parcări, prin care să se amenajeze 1.600 de noi locuri de parcare, dar şi pentru modernizarea şi consolidarea parcării etajate Sosiri.

Print Friendly, PDF & Email