26 mai 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Secții ATI ale Institutului Clinic Fundeni, extinse cu 10 paturi. Valoarea proiectului depășește 7,6 milioane de lei

 

Secţiile ATI ale Institutului Clinic Fundeni din București vor fi extinse cu 10 paturi pentru izolarea/gruparea şi tratarea pacienţilor cu infecţii asociate asistenţei medicale, determinate de microorganisme rezistente la medicamente şi cu infecţii cu “Clostridium difficile”, printr-un proiect PNRR, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP (https://e-licitatie.ro/), citat de Agerpres. 

Valoarea totală estimată a serviciilor de proiectare şi a lucrărilor  pentru extinderea secțiilor ATI ale Institutului Clinic Fundeni este de 7.618.811 lei.

„Obiectul viitorului contract de achiziţie publică îl reprezintă serviciile de proiectare, asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţia lucrărilor în conformitate cu cerinţele şi caracteristicile/specificaţiile minime precizate în caietul de sarcini şi în baza Documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii ataşată documentaţiei de atribuire.

Valoarea estimată a contractului de achiziţie nu cuprinde suma aferentă cheltuielilor diverse şi neprevăzute stabilită în bugetul proiectului (deviz general conf. HG 907/2018, cap. 5.3.) respectiv suma de 640.070.70 lei (fără TVA), aceasta putând fi accesată, după caz, în situaţia în care sunt îndeplinite cerinţele legale privind utilizarea acestor sume (Cheltuielile diverse şi neprevăzute nu vor face obiectul ofertei financiare)”, se precizează în anunţul citat de Agerpres.

Valoarea estimată a viitorului contract de achiziţie publică nu conţine alte sume necesare implementării, cum ar fi sume „provizionate”, rezerve de implementare, cheltuieli „incidentale”, ceea ce înseamnă că ar mai fi nevoie de bani de la bugetul de stat.

Print Friendly, PDF & Email